SDP BiH
Forum mladih SDP Visoko i Breza

Zašto mladi odlaze iz BiH

Nedavno je održana tribina u velikoj sali Općine Visoko na temu „Zašto mladi odlaze iz BiH?“ od strane Foruma mladih SDP-a Visoko. Predavači tribine bili su Saša Magazinović, predsjednik Glavnog odbora SDP-a BiH i zastupnik u Parlamentu BiH, Damir Mašić, politički direktor SDP BiH i zastupnik u Parlamentu FBiH i Damir Filipović, predsjednik Foruma mladih SDP-a BiH.

Svojim prisustvom učinila nam je čast i Jelena Pekić, ispred Foruma lijeve inicijative kao i članovi SDP-a Breza i Foruma mladih SDP-a Breze.

Tribina je prošla bez ikakvih problema i sama diskusija je dala neka moguća riješenja ovog problema. Pored velikog odziva članova i članica SDP-a Visoko kao i predsjednice SDP-a Visoko Jasmine Zubić bio je i veliki odziv građana. Gosti tribine su imali također imali priliku da u toku iste postave pitanja za predavače koja se tiču i drugih životnih problema.