SDP BiH

Zajedništvo nudi bolji život u Derventi

Osnovna poruka predizbornog skupa Socijaldemokratske partije BiH u Derventi je da je to partija koja spaja a ne razdvaja ljude i narode i da je stvaranje povoljnog životnog okruženja uslov da se prevaziđu ekonomski problemi i krene naprijed.

„Gdje god su naši članovi u rukovodstvu, tu poslovi idu dobro“, kaže nosilac liste SDP u Derventi Fadil Pelesić. „Mirko Džeba je na čelu Udruženja „Josip Broz Tito“ i potpredsjednik SUBNOR-a, Milica Pelesić vodi Internacionalni multireligijski  centar „Zajedno“, Amira Keča je predsjednica Hora „Mozaik“,nema akcije u Omeragićima bez Fatime Lupić,Elvir Mlivić je na čelu Savjeta MZ Lužani…“

Potpredsjednik SDP BiH Enes Suljkanović i član Glavnog odbora SDP BiH Zekerijah Osmić istakli su da su iznenađeni napretkom Dervente, jer je prije samo desetak godina ličila na sredinu bez perspektive , a danas slovi kao sredina koja ima sjaju budućnost i u tom smislu odali su priznanje načelniku Miloradu Simiću koji je dobio veliki aplauz prisutnih socijaldemokrata, ali i obećanje da će i dalje imati podršku ove partije.