SDP BiH
OO SDP Kiseljak

Zahvaljujući višegodišnjem insistiranju vijećnika SDP-a na zgradi Općine Kiseljak postavljena zastava BiH

Jučer je u održana je Svečana sjednica povodom Dana Općine Kiseljak, kojoj su prisustvovali i vijećnici SDP BiH Kiseljak, čime su pokazali kako poštuju svoju općinu i građane Kiseljaka, a, prije svega, poštuju odluke Ustavnog suda BiH.

Vijećnici SDP BiH Kiseljak će i u narednom periodu raditi za dobrobit svih građana Kiseljaka (Srba, Hrvata, Bošnjaka i svih ostalih građana), a satisfakcija za naš predan rad je zastava države Bosne i Hercegovine na zgradi Općine Kiseljak, koja je na ovu zgradu postavljena nakon višegodišnjeg insistiranja naših vijećnika.

Osim inicijative za postavljanje zastave, vijećnici SDP-a su se uspjeli izboriti i za ubuduće obilježavanje državnih praznika kroz svečane sjednice Općinskog vijeća Kiseljak.

Ovim putem pozivamo “državotvorne zaštitnike” iz SDA da preuzmu odgovornost za svoj nemaran rad u OV Kiseljak zbog personalnih interesa, koji su prepreka za razvoj Općine Kiseljak, ali i prepreka za bilo kakav napredak naših građana, a posebno za Bošnjake, koje oni “predstavljaju”.

Također ih pozivamo da poštuju presude Ustavnog suda BiH, jer je više nego licemjerno pozivati se na apelacije upućene prema Ustavnom sudu BiH i nakon toga ne poštovati presude i djelovati “državotvorno”, jer je Dan Općine Kiseljak Ustavni sud BiH proglasio validnim.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu