SDP BiH
Humanitarna akcija Foruma mladih GO SDP BiH Bihać

„Vratimo osmijeh na dječija lica“

“Vratimo osmijeh na dječija lica” naziv je humanitarne akcije koju organizira već duži niz godina Forum mladih Gradske organizacije SDP BiH Bihać, a koja ima za cilj da u danima darivanja pred istek Stare i početak Nove godine, obraduje novogodišnjim paketićima mališane i vrati osmijeh na njihova lica.

Darivanje mališana, Forum mladih je započeo jutros u 11:00h posjetom mališanima na Odjelu pedijatrije KB ”dr. Irfan Ljubijankić”, gdje su uz druženje i tortu mališanima uručeni i novogodišnji paketići sa željama da se u što skorijem vremenu vrate svojim domovima.

Za sutra u 10:00 h planirana je posjeta Socijalno životnoj pedagoškoj zajednici na Kamenici, dok će u 12:00h na Gradskom trgu biti upriličena podjela novogodišnjih paketića za svakog mališana koje će dijeliti Djeda Mraz.

Forum mladih Gradske organizacije SDP BiH Bihać ovom prilikom svoj djeci širom svijeta želi mnogo zdravlja i osmijeha na licu.

Dragim sugrađankama i sugrađanima, sretna i uspješna Nova 2018. godina.