SDP BiH
Posjeta OO SDP Srebrenica

Vlast u Srebrenici ne zna raditi svoj posao

Rukovodstvo Socijaldemokratske partije BIH boravilo je u posjeti Općinskoj organizaciji SDP BiH Srebrenica, gdje su sa članovima ove organizacije razgovarali o trenutnoj političkoj situaciji u toj općini i u RS-u.

Članovi Općinskog odbora Srebrenica su istaknuli da aktuelno rukovodstvo Općne Srebrenica ne zna raditi svoj posao i da mnoge odluke koje donose nisu utemeljene na zakonu. Također, realizacija dogovorenih infrastrukturnih projekata je katastrofalna.

OO SDP BiH Srebrenica je dao podršku rukovodstvu SDP-a u okupljanju građanskog bloka u BiH, pa tako i u RS-u, te su istaknuli da smatraju da koalicija sa SDA u RS-u nema smisla.

U delegaciji SDP BiH su bili generalni sekretar Irfan Čengić, potpredsjednik Enes Suljkanović, član Predsjedništva Senad Subašić i politički direktor Damir Mašić


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu