SDP BiH
U organizaciji Foruma žena SDP BiH i centra Olaf Palme

U Mostaru održan četvrti modul Akademije rodne ravnopravnosti

Proteklog vikenda je u Mostaru Forum žena SDP BiH, u saradnji sa Forumom lijeve inicijative i uz podršku Međunarodnog centra Olof Palme, realizovao IV modul Socijaldemokratske akademije rodne ravnopravnosti na temu „Zdravlje, roditeljstvo, zaštita djece, starih osoba i invalida“.

Modul su otvorili Lana Prlić, potpredsjednica SDP BiH, Ifeta Ćesir-Škoro, predsjednica KO FOŽ SDP BiH HNK, i Zoran Mikulić, predsjednik KO SDP BiH HNK, koji su sa socijaldemokratskog stanovišta dali uvodne napomene za teme koje će se obrađivati i poželjeli polaznicama i polaznicima uspješan rad.

Učesnice i učesnici su su imali priliku slušati i diskutovati na temu zdravlja muškaraca i žena, ostvarivanju prava za porodiljsko odsustvo, brige o djeci, starim osobama i invalidima sa uvodničarkama Anidom Šabanović, Azrom Gazibegović i Melihom Lekić.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu