SDP BiH
SDP i DF Brčko

Spriječiti podjelu zemlje i odlazak mladih iz Bosne i Hercegovine

Posljednjih nekoliko dana rukovodstva DF i SDP BiH Brčko distrikt BiH obišli su organiazcije u MZ Klanac, Kolobara, Brčko Novo i Meraje.

Delegacije su predvodili predsjednici; Zijad Ražanica i Suad Burić. Građani, simpatizeri i članovi naše dvije organizacije su u otvorenim razgovorima iskazali nezadovoljstvo stanjem u državi Bosni i Hercegovini kao i Brčko distriktu BiH.

Poseban naglasak stvljen je na veliki odlazak mladih iz BiH, upošljavanje isključivo po političkoj pripadnosti, te ogroman kriminal i korupciju prilikom trošenje budžetskih sredstava.

Istaknuta je potreba ujedinjavanja svih građanski opredjeljenih partija, intelektualaca, akademske zajednice i nevladinih organizacija kako bi se spasila država Bosna i Hercegovina, od podjela i potpunog propadanja.

Rukovodstva naše dvije organizacije će nastaviti obilazak preostalih osnovnih organizacija u Brčko distriktu BiH, a nakon toga izvršiti analizu i odrediti pravce daljeg djelovanja.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu