SDP BiH
OO SDP Lukavac

Spremni smo za odmjeravanje političke snage sa SDA!

Na održanom sastanku OO SDP BiH Lukavac, OO DF Lukavac i OO SDU Lukavac jednoglasno je donesen stav da je SDA Lukavac uz podršku mentora Mirsada Kukića povukla očajnički potez pokušaja opoziva načelnika Edina Delića. Ovaj potez je logičan slijed politike blokade i destrukcije SDA. Očekivali smo ovakav rasplet situacije i pružamo potpunu i neupitnu podršku načelniku Deliću.

Na odmjeravanje političke snage protiv SDA Lukavac i njihovih satelita smo spremni zbog budućnosti naše općine. Istina, ovaj politički meč koji organizuje SDA Lukavac građane Lukavca će koštati dosta novaca i vremena što će usporiti progresivan napredak općine.

Edin Delić kao načelnik svih građana općine Lukavac u veoma kratkom periodu ima zapažene rezultate, bez obzira na sve opstrukcije SDA Lukavac i njezinih satelita. SDA Lukavac opozivom želi blokirati pozitivan napredak i rad u interesu građana, a što su građani općine Lukavac prepoznali.