SDP BiH
Gradiška

Sjednica Regionalnog odbora SDP BiH Gradiška

Slika

U Prnjavoru je dana 10. 11. 2014. godine održana sjednica Regionalnog odbora SDP BiH Gradiška, na kojoj su analizirani rezultati Opštih izbora 2014. godine sa području ove regije, a Izvještaj o provedenim izbornim aktivnostima biće upućen Glavnom odboru SDP BiH radi pripreme cjelovite analize izbornih rezultata za predstojeći Treći Vanredni Kongres SDP BiH.

Na sjednici su razmatrani i Zaključci sa 26. sjednice Glavnog odbora SDP BiH, prijavljivanje i organizacija odlaska delegata Regije Gradiška na Treći Vanredni Kongres SDP BiH u Sarajevu dana 06. 12. 2014. godine, kao i način evidentiranja kandidata za organe SDP BiH.

Dodaj komentar