SDP BiH
Ojačana saradnja kroz rad Općinskog vijeća Kiseljak

SDP BiH i DF Kiseljak nastavljaju zajedničku saradnju

Rukovodstva općinskih organizacija SDP BiH i DF Kiseljak 12. decembra su održali radni sastanak na temu Prijedlog Budžeta Općine Kiseljak za 2018 godinu. Pored rasprave i prijedloga za poboljšanje budžetskih stavki u korist građana Općine Kiseljak, razgovarano je i o političkoj situaciji na području Kiseljaka.

Sa sastanka se izašlo sa jedinstvenim stavom da se Kiseljak nalazi u teškoj situaciji, zbog senzacionalističkih medijskih natpisa o tome kako se u Kiseljaku dešavaju nacionalna previranja.

Tome pomažu stranke koje su dugogodišnji koalicioni partneri na području cijelog Srednjobosankog kantona, kao i da nadležne vlasti, koje ne rade ništa da zaustave odlazak sve većeg broja mladih osoba iz Kiseljaka.

SDP BiH Kiseljak I DF Kiseljak će insistirati na stvaranju povoljnog životnog ambijenta u Kiseljaku, te se u potpunosti svojim građanima stavljaju na raspolaganje, kako bi svojim kapacitetima pomogli da se iznađu što bolja rješenja za probleme građana Kiseljaka.
SDP BiH i DF Kiseljak su usaglasili i predložili dva zajednička amandmana na Budžet Općine Kiseljak i nastavljaju potpunu saradnju ljevice u Kiseljaku.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu