SDP BiH
Lana Prlić

Puna podrška Saneli i Arijani i svim ženama koje se nađu na udaru primitivizma i šovinizma

Lana Prlić, potpredsjednica Socijaldemokratske partije BiH, smatra kako je za svaku osudu nedavna šovinistička izjava na društvenim mrežama zamjenika sekretara Predsjedništva BiH Dženana Selimbegovića, u kojoj je vrijeđao novinarke Sanelu Prašović-Gadžo i Arijanu Saračević-Helać.

„Ovakva izjava je za svaku osudu, jer su ovakvi šovinistički ispadi nedopustivi, pogotovo od jednog državnog službenika. Sekretar, čiji je najveći uspjeh u životu ceremonijalno otvaranje 60 metara trotara ispred zgrade Predsjedništva BiH, usudio se da vrijeđa osobe koje su svoj život posvetile istini i novinarskom zanatu.

Dok hiljade mladih napušta BiH zbog nedostatka posla, ovakvi primitivci su na najvećim pozicijama državnih službenika. Puna podrška Saneli i Arijani i svim ženama koje se nađu na udaru primitivizma i šovinizma“, navela je Prlić.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu