SDP BiH

Predsjedništvo Foruma mladih TK u posjeti Općinskoj organizaciji Srebrenik

Predsjedništvo Foruma mladih Kantonalne organizacije SDP BiH Tuzla jučer je posjetilo članove Foruma mladih Općinske organizacije Srebrenik i novoizabranog predsjednika OO SDP BiH Srebrenik, Nisveta Sejdinovića.
Sastanak je protekao u prijateljskoj i radnoj atmosferi. Između ostalog, razgovaralo se je o organizaciji 4. memorijalnog malonogometno turnira Jasmin Likić, koji će se održati u Srebreniku u subotu 20. maja sa početkom u 15:30h.

Članovi Predsjedništva FOM KO SDP BiH Tuzla su istakli da je primarni cilj organizaciono jačanje i edukacija članova Foruma mladih na području cijelog Tuzlanskog kantona i da će se na tome intenzivno raditi u narednom periodu.

Novoizabrani predsjednik OO SDP BiH Srebrenik, Nisvet Sejdinović, je dao punu podršku Forumu mladih i najavio intenzivniju i čvšrću saradnju Općinske organizacije sa kantonalnim i općinskim FOM-om.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu