SDP BiH

Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić čestitao Kurban-bajram

Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić je reis-ul-ulemi Islamske zajednice u BiH Huseinu ef. Kavazoviću i svim muslimanima u Bosni i Hercegovini uputio čestitku povodom Kurban-bajrama.

„Želim vam da nastupajuće dane Kurban-bajrama provedete u dobrom raspoloženju, zdravlju i sreći u krugu Vaših najbližih i s njima podijelite radosti ovog praznika.

Također, želim i svim muslimanima, u ime Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine i svoje ime, čestitati Kurban-bajram.

Ovaj praznik, koji simbolizira žrtvovanje, nam je dodatna prilika da dokažemo kako smo spremni žrtvovati sebe, zarad međusobnog poštovanja i opšteg dobra svih nas. Živeći u tom duhu, čineći dobra djela i pomažući one kojima je naša pomoć najpotrebnija, šaljemo poruke mira, prijateljstva i suživota.

Bajram šerif mubarek olsun!“, navodi se u čestitici predsjednika SDP BiH.

 


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu