SDP BiH
SDP Jablanica

Poziv na Probudilicu

Uvažavajući težinu ekonomskog položaja većine građana Jablanice i BiH, svjesni da vrijeme koje živimo nije vrijeme slavlja, a imajući u vidu težak položaj radništva u našoj zemlji, a posebno u Jablanici, sa namjerom čuvanja naše tradicije, OO SDP BiH Jablanica povodom Prvog maja, međunarodnog Praznika rada, organizuje „Probudilicu 2017“.

Navedena aktivnost nastavlja tradiciju budilice koja je svim građanima naše općine, a posebno radnicima značila nešto izuzetno u nekim boljim i sretnijim vremenima.

SDP BiH je Partija čiji su temelj bili i ostali radnici, čija su prava danas više nego ikada svedena na krajnji minimum ljudskog dostojanstva.

Borbu za svakog radnika i čovjeka smatramo svojim prioritetom, zato je krajnje vrijeme da se svi zajedno probudimo i stvorimo društvo u kojem će svaki čovjek živjeti život dostojan čovjeka.

Pridružite se koloni učesnika, koja polazi sa Trga oslobođenja u 6,00 sati, Prvog maja.

Općinski odbor SDP BiH Jablanica