SDP BiH
OO SDP Kiseljak

Posjeta rukovodstva KO SDP Srednjobosanskog kantona Kiseljaku

Općinska organizacija SDP BiH Kiseljak bila je domaćin u sklopu projekta obilaska terena od strane čelnika KO SDP BiH SBK/KSB „ Kafa sa rukovodstvom“. Gosti ove tribine su bili predsjednik KO SDP BiH SBK/KSB Nijaz Helez kao i potpredsjednici kantonalne organizacije Slavko Sikirić i Nenad Marić.

Kao gost na ovom skupu je prisustvovao i predsjednik Općinskog odbora DF-a Petar Samardžić.

Uvodna izlaganja na temu aktuelna politička situacija u Kiseljaku i pripreme za Opće izbore 2018. prezentovao je predsjednik OO SDP BiH Kiseljak Zaim Beriša. Upoznao je prisutne sa radom Kluba vijećnika u OV Kiseljak kao i o političkoj i društvenoj klimi, kojima doprinose SDA Kiseljak i HDZ Kiseljak svojim svakodnevnim „sukobima“ na prostoru Općine Kiseljak, zbog čega ispaštaju svi građani naše općine. Također su prezentovane informacije o aktivnostima koje SDP BiH provodi u cilju priprema za Opće izbore 2018. godine.

Osvrt na stanje u SBK/KSB prezentirao je predsjednik KO SDP BiH SBK/KSB Nijaz Helez. On je izvijestio prisutne o političkoj situaciji koja se odvija u Kantonalnoj Skupštini SBK/KSB te napravio presjek političkog stanja u BiH. Također iznesen je i plan nastavka obilaska terena, zadanih ciljeva i realizacija prioritetnih zadataka kako bi 2018.godina bila godina pobjede.

OO SDP BiH Kiseljak je sa ovog sastanka izašao sa jasnim stavovima da neće dozvoliti da se od Kiseljaka stvara „grad slučaj“, da će se pokušati stvoriti klima u gradu koja će spriječiti mlade da odlaze, da lijevi blok u Kiseljaku će da zajedničkim snagama djeluje u korist svih građana Općine Kiseljak i sa jasnim stavom da 2018. na Općim izborima Općina Kiseljak će da osvane u crvenoj, pobjedničkoj boji.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu