SDP BiH

Počeo ciklus javnih tribina o izradi izbornog programa za 2018. godinu

Sinoć je u Travniku održana Javna tribina o izradi Izbornog programa za izbore 2018. godine. Ovo je prva u nizu javnih konsultacija koje će SDP BiH održati širom BiH, a koje označavaju početak puta ka izborima 2018. godine. Javnim tribinama prisustvuju najviši zvaničnici i predstavnici SDP BiH.

Na ovaj način SDP BiH želi zajedno sa građanima razviti viziju države i društva kakvo narod priželjkuje, te zajedno tražiti osnove i načine kako doći do takvog društva. To je moguće uraditi samo ako uz uključenje što većeg broja članova, građana, sindikata, nevladinih organizacija, udruženja građana i predstavnika akademske zajednice u proces.

Pored konsultacija koje se održavaju na samim javnim tribinama, članovi i simpatizeri putem općinskih i gradskih organizacija mogu dostaviti svoje prioritete u izradi izbornog programa za 2018. godinu. SDP na ovaj način pokušava doći do što većeg broja ljudi i osigurati da u narednom izbornom programu u fokusu zaista budu oni problemi koje građane najviše pogađaju.

Javnoj tribini u Travniku prisustvovali su potpredsjednik Zukan Helez, generalni sekretar Irfan Čengić, predsjednik GO Saša Magazinović i predsjednik KO SBK Nijaz Helez. Naredna tribina održava se sutra u Zenici.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu