SDP BiH
Forum žena SDP BiH

Osnažimo žene!

Proteklog vikenda, 09.-10. septembra 2017. godine, u Zenici, završen je III modul Socijaldemokratske akademije rodne ravnopravnosti, koju Forum žena SDP BiH realizuje u saradnji sa organizacijom Forum lijeve inicijative i Međunarodnim centrom Olof Palme. Tema ovog modula je bila „Žene na tržištu rada“.

Modul su otvorile Nina Karađinović, potpredsjednica FOŽ SDP BiH i Jasminka Šehić, predsjednica KO FOŽ SDP BiH ZDK koje su ukazale na važnost razmijevanja tema koje se obrađuju na III modulu Akademije, a sa kojima se svakodnevno susrećemo u poslu.

Tokom trajanja dvodnevne edukacije polaznice i polaznici su aktivno učestvovale/i u diskusijama i radionicama o mobingu, ekonomskom osnaživanju žena, sindikalnom organizovanju, Zakonom o radu u BiH sa uvodničarkama Irmom Efendić Adžajlić, Besimom Borić i Jelenom Pekić.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu