SDP BiH
Gradiška

Osmomartovska čestitka članicama SDP-a i građankama BiH

Obilježavanje međunarodnog dana žena u BiH doprinosi daljoj afirmaciji BH žena u svim društvenim oblastima a pogotovo u politici, kako bi se na najbolji način promovisala uloga i značaj žene u porodici

Slika

Povodom 8. marta Dana žena Opštinska i Regionalna organizacija SDP BiH Gradiška upućuju najljepše čestitke svim ženama članicama SDP BiH kao i svim građankama BiH u zemlji i dijaspori.

Obilježavanje međunarodnog dana žena u BiH doprinosi daljoj afirmaciji BH žena u svim društvenim oblastima a pogotovo u politici, kako bi se na najbolji način promovisala uloga i značaj žene u porodici, na poslu, u školi, na selu i svim ostalim sferama života gdje žene mogu i moraju ravnopravno učestvovati sa muškarcima.

Dodaj komentar