SDP BiH

Opozicioni blok zajedno u rješavanju problema građana Novog Sarajeva

U prostorijama Općinskog odbora Socijaldemokratske partije BiH Novo Sarajevo održan je sastanak opozicionog bloka u Općinskom vijeću Novo Sarajevo.

Na sastanku su prisustvovali predstavnici Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine, Demokratske fronte, Naše stranke i Građanskog saveza.

U ovoj općini ovi politički subjekti zajednički sarađuju još od perioda nakon lokalnih izbora. To je dalo odlične rezultate i ovo je još jedan u nizu zajedničkih sastanaka, koji imaju za cilj poboljšanje života građana Općine Novo Sarajevo.

Uskoro slijedi novi sastanak, na kome će se detaljnije raspravljati o planovima i inicijativama, koje će predstavnici ovih stranaka u Općinskom vijeću artikulisati u budućnosti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu