SDP BiH
25.novembar – Dan državnosti BiH

Održana svečana sjednica Organizacija SDP i DF Brčko distrikta BiH

Danas je u prostorijama Demokratske fronte Brčko distrikta održana zajednička sjednica Predsjedništava Organizacija Socijaldemokratske partije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i Organizacije Demokratske fronte, povodom obilježavanja Dana državnosti Bosne i Hercegovine, 74 godine nakon održavanja ZAVNOBIH-a u Mrkonjić Gradu.

U prijateljskoj i svečanoj atmosferi, u diskusiji u kojoj je uzelo učešće niz prisutnih članova iz obje stranke, potvrđena je opredijeljenost članova dviju partija da rade na usklađivanju aktivnosti u cilju zajedničkog nastupa na opštim izborima 2018. godine, čime se i u lokalnim sredinama sprovodi u djelo Okvirni plan zajedničkog djelovanja koji je donesen na zajedničkoj sjednici glavnih odbora dviju stranaka, u Sarajevu, 9. septembra 2017. godine.

Nakon sjednice članovi dvaju Predsjedništava su se pridružili omladincima SDP-a i DF-a za štandovima na Trgu mladih, gdje su prisutnim građanima čestitali Dan državnosti Bosne i Hercegovine.

Ovim putem izražavamo opredijeljenost za nastavljanje tekovina ZAVNOBIH-a i očuvanje jedinstvene, cjelovite, nedjeljive i multietničke Bosne i Hercegovine, te građanima Brčko distrikta BiH, kao i svim građanima Bosne i Hercegovine, čestitamo Dan državnosti Bosne i Hercegovine.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu