SDP BiH
OO SDP Konjic

Održana konstituirajuća sjednica Opštinskog odbora SDP BiH Konjic

Sinoć je u prostorijama Bosanske sobe Narodnog Univerziteta Konjic održana konstituirajuća sjednica Opštinskog odbora SDP BiH Konjic.
Sjednicom je predsjedavao predsjednik Opštinske organizacije SDP BiH Konjic Mustafa Alikadić. Na sjednici su izabrani potpredsjednici, sekretar, i članovi Predsjedništva.
Predsjednik je predložio listu za potpredsjednike, sekretara, i članove Predsjedništva.
Članovi OO tajnim glasanjem većinom glasova podržali su prijedlog predsjednika.
Izabrani članovi rukovodstva OO SDP BiH Konjic:
Potpredsjednici:
Živana Hadžizukić
Dženan Kovačić

Sekretar:
Irfan Tabaković
Članovi Predsjedništva:
Amra Lepara
Nikola Milošević
Valerija Delalić
Sejad Hakalović
Emina Junuz
Armin Tikveša
Sanela Muhibić
Nedim Pirija
Vanja Šunjić
Edin Redžović

Predsjednik je nakon izbora organa čestitao izabranim te istakao, da Predsjedništvo, kao i članovi najužeg rukovodstva OO predstavljaju spoj mladosti i iskustva sa velikim brojem novih imena koji nisu do sada imali priliku za afirmaciju u Opštinskoj organizaciji SDP-a Konjic.
Predsjednik je naglasio da očekuje od izabranih da daju puni doprinos u daljem radu OO SDP BiH Konjic te izrazio nadu da će opravdati povjerenje članova OO SDP BiH Konjic.
Sjednica je obilovala nizom konstruktivnih kritika i sugestija članova OO, ali i različitim mišljenjima pojedinih članova u vezi strukture i načina predlaganja članova organa.
Važno je naglasiti da je sjednici OO prisustvovao i predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić koji je u svom izlaganju dao podršku dosadašnjem radu predsjednika kao i njegovom prijedlogu za organe Opštinske organizacije.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu