SDP BiH
Izabrano novo rukovodstvo

Održana je Izvještajno-izborna konvencija Foruma seniora GO SDP BiH Zenica

U okviru usvojenog Plana rada Gradske organizacije SDP BiH Zenica za naredni period, danas, 08.11.2017.godine u prostorijama SDP-a, održana je Izvještajno-izborna konvencija Foruma seniora GO SDP BiH Zenica.

Na konvenciji su pored usvajanja Izvještaja o radu FOS-a između dvije Konvencije, te Okvirnog programa rada i Odluke o unutrašnjem organizovanju i radu, u demokratskoj atmosferi, uz prisustvo 42 delegata (od ukupno 51) seniori birali novo rukovodstvo ovog interesnog oblika organizovanja.

Pored delegata kao gosti konvenciji su prisustvovali i predsjednik, potpredsjednik i sekretar GO SDP BiH Zenica, Simić Mladen, Jonjić Filip i Alijagić Elvis, te sekretar Kantonalne organizacije SDP BiH ZDK Mujkanović Marina koji su se i obratili delegatima i zaželjeli im uspješan rad.

Između više kandidata birani su: predsjednik, potpredsjednik, sekretar i članovi Predsjedništva, a izabrani su:

– Za predsjednika, Spahić Salih
– Za potpredsjednika, Kratina Zora
– Za sekretara, Bašić Almir
– Za članove Predsjedništva: Bogunović Mihajlo, Burić Omer, Ćejić Žarko, Čišić Fadil, Durmo Muris, Halilović Asim, Halilović Hata i Skopljak Nazim.

U raspravi koja je vođena tokom konvencije delegati su istakli da će u narednom periodu svoje aktivnosti usmjeriti u pravcu poboljšanja i dostojanstvenijeg života i zdravstvene zaštite ove populacije.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu