SDP BiH

Održana Javna tribina i otvorene nove prostorije OO SDP Fojnica

Proteklog vikenda je u Fojnici, tačnije u konferencijskoj sali hotela Reumal održana Javna tribina na temu ” Aktuelna politička situacija u BiH”.

Tribina je održana  povodom Majskih dana SDP – a, a organizovana je od strane Općinske organizacije SDP Fojnica. Na tribini su o ovoj temi govorili Nermin Nikšić, predsjednik SDP BiH, i Zukan Helez, potpredsjednik SDP BiH, dok su prisutne sa političkom situacijom u Srednjobosanskom kantonu i na području Fojnice upoznali Nijaz Helez, predsjednik KO SDP SBK i Emir Memija, predsjednik OO SDP Fojnica.

Nakon završetka tribine, upriličeno je i svečano otvaranje renoviranih prostorija SDP Fojnica, čime će ova organizacija još spremnije ući u utrku za predstojeće opće izbore 2018. godine.