SDP BiH
Organizacija SDP BiH Brčko Distrikt

Obilježen 20.jubilarni Prvomajski uranak

Socijaldemokratska partija BiH, Organizacija za Brčko distrikt BiH je i ovoga Prvog maja organizovala tradicionalni, a ovaj put i 20.jubilarni prvomajski uranak u kojem je učestvovalo više od 300 članova SDP-a koji žele očuvati ovu tradiciju.

I ove godine na uranku su učestvovali i članovi moto kluba „Grunf“ sa svojim motociklima., a posebnu čar ovogodišenjem uranku dao je kolovođa same kolone Aziz aga Šehović.

I ovu godinu nažalost dočekujemo u izuzetno teškoj i složenoj ekonomskoj situaciji, jer su radnici potpuno obespravljeni, jer u našem gradu imamo armiju ne zaposlenih, te možemo konstatovati da je najveći broj građana na ivici siromaštva. Sa ovoga mjesta treba da poručimo vlastima Brčko distrikta BiH i vlastima u Bosni i Hercegovini da konačno se okrenu radnicima , da se okrenu njenim građanima tj da se okrenu onima koji su im dali povjerenje. – istakao je Suad Burić predsjednik Organizacije SDP BiH Brčko distrikta BiH.

Prvomajska kolona je i ove godine obišla kompletan Brčko distrikt BiH, te da su na kraju svi skupa došli na gradsko izletište Ficibajer gdje su uz hranu, piće i muziku nastavili druženje.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu