SDP BiH
Zenica

Novogodišnji prijem u KO SDP BiH ZDK

U četvrtak, 28.12.2017.godine Kantonalna organizacija SDP BiH ZDK i Gradska organizacija SDP BiH Zenica upriličile su tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medija i medijskih kuća sa područja ZDK. Prisutnim novinarima obratili su se predsjednik KO SDP BiH ZDK Senaid Begić i predsjednik Gradske organizacije SDP BiH Zenica Mladen Simić.

Dajući kratak osvrt na najznačajnije aktivnosti ove dvije organizacije tokom 2017.godine, predsjednici su uputili zahvalnost medijima na suradnji i korektnom izvještavanju, te izrazili nadu da će se ta saradnja nastaviti i u narednoj 2018. godini.

Prijem je organizovan u velikoj sali SDP BiH Zenica, što je ujedno bila i prilika za promociju novih prostorija nakon višemjesečnog renoviranja zgrade SDP BiH u Zenici. Uz čestitku za Novu godinu, prisutnim su uručeni i simbolični novogodišnji pokloni, sa željom da ih kroz život prati zdravlje i sreća, te uspjeh u poslu koji obavljaju.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu