SDP BiH
Bihać

Novogodišnja čestitka KO SDP BiH USK

Povodom nastupajuće Nove 2018. godine, u ime Kantonalne organizacije SDP BiH USK i svoje lično ime, građanima Bosne i Hercegovine čestitku je uputio predsjednik KO SDP BiH Unsko-sanskog kantona, Hajrudin dr Havić:

“Godina iza nas nije bila niti laka, niti previše uspješna i vjerujem da većina građana Bosne i Hercegovine s nadom da će naredna godina donijeti neophodne promjene za poboljšanje životnog standarda, priželjkuje ulazak u 2018.

Očekujem da će se u 2018. godini rezultati onoga za šta smo se zalagali i na čemu smo radili u proteklom periodu početi osjećati u našoj svakodnevnici. Naši su osnovni zadatci nastavak započetih reformskih procesa, očuvanje stabilnosti države i borba protiv bilo kakvog pokušaja dezintegracije BiH.

U nadi i s vjerom da će godina koja je pred nama biti godina dobrih društveno odgovornih odluka i njihovih ostvarenja, godina sigurnosti, napretka i vraćanja fokusa na teme koje se tiču budućnosti a ne prošlosti, sa manje političkih trzavica a više kvalitetnog rada u interesu naše države i njenih građana, svim građankama i građanima Bosne i Hercegovine želim sretniju, uspješniju i bolju 2018. godinu!”

Predsjednik KO SDP BiH USK Hajrudin dr Havić, s.r.