SDP BiH

Načelnik Živinica Samir Kamenjaković vratio tuđe dugove u prodavnicama

U vrijeme Osmanskog carstva, pravedni vladari su išli od dućana do dućana i vraćali dugove svoga naroda. Na taj način su pokazali kako trebaju da se ophode prvaci, lideri u narodu.

Prije nekoliko dana ista sitacija desila se u visočkim selima, kada je nepoznata djevojka i izmirila dugovanja kupaca koja iznose više hiljada maraka.

I Živinice imaju svog istinskog lidera, načelnika Samira Kamenjakovića koji se prema građanima ophodi kao pravedni vladar osmasnkog carstva. Prije osude ovog djela, načelnik nije želio da se o ovome zna, ali sagovornik portala zivinice-carsija.com, koji ga je proveo kroz Dubrave, poslao je fotografiju i kazao da se treba govoriti o lijepim primjerima.

Sagovornik je ispričao da ga je načelnik prije nekoliko dana nazvao i raspitao se da li u Dubravama u prodavnicama ima onih koji kupuju na veresiju.

Nažalost, nema sela ni mjesta gdje nema takvih. Kamenjaković je otišao u prodavnicu vlasnika Mirsada Rakovca i izmirio dugove dužnika.

Na spisku je bilo ljudi koji dug vuku i po pet godina, a bilo je i onih koji nisu među živima, a osim toga, obišao je penzonere, porodice šehida i podijelio pakete.

Izvor: radiokameleon.ba


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu