SDP BiH

Mira Grgić

Mira Grgić je rođena 1957. godine u Bugojnu. Diplomirala sociologiju na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu 1979. godine. Radila u UNIS “Slavko Rodić” kao glavna i odgovorna urednica glasila, a od 2000. godine kao glavna referentica za kadrove, i kao glavni referent za kadrove. Od 2005. godine profesionalno angažovana u SDP BiH kao sekretarka Kantonalne organizacije SBK. Jedna je od potpredsjednica Foruma žena SDP BiH. U ovom sazivu Predstavničkog doma Parlamenta FBiH je potpredsjedavajuća. Kao zastupnica djeluje u Odboru za promet i komunikacije i u Administrativnoj komisiji. Zajedno sa ostalim zastupnicama učestvovala u formiranju Kluba parlamentarki kao jednom od oblika afirmacije djelovanja žena u politici i bh. društvu uopšte.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu