SDP BiH
KO SDP BIH HNK

Kupovina Hotela Ero je omogućavanje hotelskog monopola tajkunima HDZ-a

Vlada Hercegovačko-neretvanskog kantona na jučerašnjoj sjednici je usvojila odluku o kupovini Hotela “Ero” za zajednički smještaj svih tijela i organa kantonalne uprave. Ovo je još jedan u nizu svakodnevnih gafova aktuelne koalicije, a račun će, naravno, plaćati građani.

Dodatno se zadužuju kako bi građane što više osiromašili, a ujedno i smanjili turističke kapacitete grada.
Naravno da je i ovaj potez u cilju novog punjenja, već prepunih, džepova njihovih stranačkih tajkuna, kojima su sumnjivim i kriminalnim makinacijama omogućili hotelski monopol u kantonu, a posebno u Mostaru.

Bilo bi dobro da je Vlada ovakvu agilnost u zaduženju pokazali u svrhu ispunjavanja obaveza prema porodiljama ili izmirenju dugova prema uposlenicima MUP-a. Tada bi se vjerojatno imali čime i pohvaliti. Toliko smo posljednjih godina sa ovom vladom napredovali da će nam trebati decenije da se povratimo. Naša vlada je još jednom dokazala da uživa veliki ugled u svijetu. Može da se zaduži gdje god hoće i to vrlo dobro radi u vlastitom interesu političkih tajkuna.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu