SDP BiH

Konvencija FOM-a SDP Centar

 

U četvrtak, 7.9.2017. godine, u prostorijama OO SDP BiH Centar Sarajevo, održana je Izborna Konvencija Općinske organizacije Foruma mladih SDP BiH Centar Sarajevo. Konvenciji su, pored delegata, prisusvovali i Generalni sekretar SDP BiH Irfan Čengić i Predsjednik Foruma mladih SDP BiH Damir Filipović.

Delegati Konvencije su odlučili da će OO FOM SDP BiH Centar Sarajevo u naredne četiri godine voditi mladi vijećnik u OV Centar Sarajevo Denis Challenger. Denisovi prvi saradnici u ovom mandatu biće sekretarka Lejla Miso i potpredsjednik Džan Kapić, a u timu će biti i članovi Izvršnog odbora Abdulah Džanković, Ajla Kovačević, Mirza Krajina, Melisa Lekić i Benjamin Soko.

Novoizabrani predsjednik FOM-a Centar Sarajevo, naglasio je da pred ovom ekipom predstoji jako puno posla, te da će se kombinacijom kvantiteta i kvaliteta uskoro nizati uspjesi.

Benjamin Isović, predsjednik OO SDP BiH Centar Sarajevo, istakao je da će ovaj Forum imati neiscrpnu podršku cijele organizacije s ciljem jačanja kako lokalne organizacije, tako i Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine u cjelini.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu