SDP BiH

Kontinuirano provociranje, psovanje i vrijeđanje rukovodstva i članstva SDP-a u Žepču prijavljeno Policijskoj upravi Žepče

Općinski odbor SDP BiH Žepče vodi javnu i apsolutno transparentnu politiku, bez truna populizma i straha od bilo kojeg oblika odmazde, što sasvim prirodno određenom političkom miljeu u općini Žepče itekako smeta.

Reakcije  na takvu politiku smo putem lokalnih medija mogli vidjeti u nekoliko navrata, što je za rezultat imalo krajnje fašističke i bolesne ispade upućene prema rukovodstvu i članstvu SDP-a u Žepču.

Vrhunac takvih postupaka je telefonsko uznemiravanje, provociranje, psovanje i vrijeđanje rukovodstva SDP-a u Žepču, što sasvim sigurno ima određenu političku pozadinu i igru, na koju OO SDP BiH Žepče neće pristati.

Ovim putem informišemo naše članstvo i simpatizere, kao i cjelokupnu javnost da smo cijeli slučaj prijavili Policijskoj upravi Žepče s ciljem da se odgovorni adekvatno sankcionišu.

Pojedincima i grupama, koji na ovakav način pokušavaju instalirati strah u naše redove, poručujemo da neće uspjeti i da ćemo nastaviti sa našom javnom i transparentnom politikom, koju vodimo isključivo u interesu građana.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu