SDP BiH
Bihać

Klub mladih vijećnika i vijećnica: Brendiranje političarki i političara

Mlade/i vijećnice i vijećnici, kao i aktivistice i aktivisti, usavršili su svoje vještine iz oblasti političke komunikacije na treningu Klub mladih vijećnica i vijećnika.

Učesnici i učesnice na ovom treningu su naučili kako brendirati političara i političarku, kreirati i promovisati poruke na društvenim mrežama, kako uključiti građane i građanke u lokalne akcije.  Tema modula je bio „Povratak povjerenja građana kroz participativnu demokratiju i vjerodostojan politički marketing“, u organizaciji Foruma lijeve inicijative i partnerske organizacije Friedrich Ebert Stiftung. Modul su otvorili Jelena Pekić, direktorica Foruma lijeve inicijative i Adnan Habibija, vijećnik u OV Bihać.

Tokom trodnevnog seminara učesnici i učesnice su slušali predavanja Alise Vrabacprof. dr. Gorana MarkovićaIrfana ČengićaErvina MušinovićaMiloša ĐajićaMalika GaribijeAdija Kasumovića i Emine Pašić na temu brendiranja političarki i političara i odnosa sa online medijima, sprečavanja populizma, spinovanja i druge teme vezane za politički marketing.

Modul se održao od 06-08. oktobra 2017. godine u Bihaću.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu