SDP BiH
Forum mladih SDP BiH

Javne politike za jednake šanse

Fondacija Friedrich Ebert iz Srbije je protekle sedmice u Vršcu, realizovala seminar Socijaldemokratski aspekt i institucionalni aranžmani politike rodne ravnopravnosti – Škola za razvoj regionalnih politika – javne politike za jednake šanse.

Učešće u seminaru su uzeli i mladi vijećnici Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine, Danijel Pašić i Nermin Deljkić, koji su svojim znanjem i iskustvom doprinijeli realizaciji navedene aktivnosti i obradi tema kao što su: javne politike i socijaldemokratski aspekt, socijalna država – modeli i koncepti,pisanje prijedloga praktične politike i dr. teme.

Tokom seminara su se razmijenila različita znanja, iskustva i kontakti, kako od strane predstavnika i predstavnica partija lijeve političke orijentacije, tako i od predstavnika i predstavnica iz regiona.
Učesnici iz Bosne i Hercegovine kao i predstavnice i predstavnici ostalih država učesnica će nastojati u narednom periodu da izrade prijedlog nacionalne javne politike o rodnoj ravnopravnosti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu