SDP BiH
Gradiška

Izvještajno-izborna konferencija Opštinske organizacije SDP BiH Gradiška

U Gradišci je 30. 06. 2015. godine održana Izvještajno-izborna konferencija Opštinske organizacije SDP BiH Gradiška. Na Konferenciji su učestvovali delegati iz svih osnovnih organizacija i interesnih oblika organizovanja koji su se po principu aktivne registracije prihvatili učešća kao delegati Konferencije.

Nakon usvojenog Izvještaja o radu organa Opštinske organizacije SDP BiH Gradiška u proteklom mandatnom periodu, izabran je novi sastav Opštinskog odbora od 15 članova i Nadzornog odbora od 3 člana.

Na Konferenciji je istaknut značaj daljeg jačanja organizacije kroz nastavak reevidencije članstva i prijema novih članova, kao i teritorijalno širenje opštinske organizacije u mjesnim zajednicama u kojima do sada nisu postojale Osnovne organizacije SDP BiH. Takođe novi način izbora u SDP BiH po principu „jedan član-jedan glas“ naišao je na veliko odobravanje, kao i cjelokupna aktivnost organa SDP BiH u pogledu sređivanja unutarpartijskih odnosa i vraćanja povjerenja građana u SDP BiH.