SDP BiH
Demir Imamović, kandidat SDP BiH za načelnika Općine Goražde

Izborni program “Goražde na Drini”

Demir Imamović, kandidat SDP-a za načelnika Općine Goražde predstavio izborni program

„ GORAŽDE NA DRINI“

Demir Imamović, kandidat SDP-a za načelnika Općine Goražde predstavio je večeras njegov izborni program kandidatkinjama i kandidatima SDP-a za Općinsko vijeće Goražde.

Program koji nosi simboličan naziv „ Goražde na Drini“ uz analizu postojećeg stanja u svim oblastima u lokalnoj zajednici, donosi sistemska rješenja za probleme sa kojima se suočavaju građanke i građani naše opštine. Inovativan je i zasnovan u velikoj mjeri na učešću građana u kreiranju programa razvoja i donošenju odluka, a u njemu je posebno naglašen razvoj poduzetništva mladih.

Ovaj izborni program Demira Imamovića temelji se na višegodišnjem iskustvu u vođenju uspješnih razvojnih projekata i na modernom pristupu u njihovom kreiranju.

To je Program koji je upućen prema svim građanima i građankama, program ZA SVE NAS!

 


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu