SDP BiH

Izabrano novo rukovodstvo FOŽ Stari Grad Sarajevo

Sinoć je u prostorijama Općine Stari Grad Sarajevo održana Izborna konvencija Foruma žena SDP BiH Stari Grad Sarajevo. Na konvenciji je prisustvovalo više od 40 delegatkinja, što je uz odličnu atmosferu bilo dovoljno za izbor novog rukovodstva.
Za novu predsjednicu Foruma žena izabrana je Hidajeta Kalem, za potpredsjednice Lora Močević, Borjana Stajić, Indira Turković, Leona Sabolek i Dževdeta Smječanin, te za koordinatoricu Senija Skejović – Kučinar. Novoizabrana predsjednica FOŽ Stari Grad je istakla kako je veoma zahvalna na ukazanom povjerenju, te da će u narednom periodu raditi na okupljanju žena, kako bi se sve aktivnosti na vrijeme bile urađene.
Na sjednici su kao gosti bili prisutni generalni sekretar, predsjednik općinske organizacije, predsjednica Kantonalne organizacije FOŽ, i brojni drugi gosti.