SDP BiH

Hajrudin Havić

Hajrudin Havić, rođen je u Bihaću 23. januara 1969. godine. Osnovnu i srednju školu završio u Bihaću gdje i danas živi sa suprugom Snježanom i kćerkom Azrom. Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci diplomirao je 1995. godine i stekao zvanje doktora medicine.
U Domu zdravlja u Bihaću zaposlio se 1997. godine, gdje je 2004. godine stekao i specijalizaciju iz Urgentne medicine. Načelnik Službe hitne pomoći postao je 2004. godine. 2011. godine imenovan za direktora Kantonalne bolnice “dr. Irfan Ljubijankić” i tu funkciju obavljao do marta 2015. godine.
Na Općim izborima 2014. godine zahvaljujući podršci građana postao je i zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine.
Na prvim unutarpartijskim izborima Socijaldemokratske partije BiH održanim 2015. godine, po principu “Jedan član – jedan glas”, izabran je za predsjednika KO SDP BiH USK i tu funkciju obavlja i danas.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu