SDP BiH

Hajrudin Havić čestitao katolički Božić

Svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti, u ime Kantonalne organizacije SDP BiH USK i svoje lično ime, povodom nastupajućeg blagdana – Božića, čestitku je uputio predsjednik KO SDP BiH Unsko-sanskog kantona, Hajrudin dr Havić:

“Blagdanski dani, koji pozivaju na bliskost i zajedništvo, ističu istinske ljudske vrijednosti, osjećaj solidarnosti i brige za one kojima je potrebna pomoć, neka vam budu ispunjeni radošću, vjerom, i nadom u bolje sutra.

Duhovna, ali i ona duboko ljudska, božićna poruka neka bude vodilja na putu ka izgradnji društva jednakih mogućnosti i svjetlije budućnosti temeljene na miru, pravednosti, odgovornom društvenom ponašanju i međusobnoj toleranciji.

Uz želju da predstojeći blagdan provedete u dobrom zdravlju, duhovnom miru i porodičnoj sreći uz svoje najbliže, čestit Vam i blagoslovljen Božić!”


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu