SDP BiH
Spomenik pobijenim hrvatskim civilima

Delegacija SDP Mostar položila cvijeće na spomenik u Grabovici

Danas je delegacija Gradske organizacije SDP-a BiH Mostar posjetila spomen obilježje u Grabovici i u znak sjećanja na nastradale 33 civilne žrtve rata položila cvijeće.

U Bosni i Hercegovini u posljednjem ratu su se desili mnogi zločini nad civilnim stanovništvom od Srebrenice, Bratunca, Kozarca, Ahmića, Dretelja, između ostalog i Grabovice.

Samo jednim odgovornim i poštenim odnosom prema svim tim žrtvama osuđujući zločin i zločince ma odakle dolazili možemo krenuti putem pomirenja, međusobnog poštovanja, uvažavanja i tolerancije.

U vremenu ozbiljnih političkih previranja koje generiraju nacionalne stranke etički odnos prema svim žrtvama zasigurno bi doprinio povratku povjerenja i stabilnosti i omogućio brže kretanje Bosne i Hercegovine ka euroatlanskim integracijama


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu