SDP BiH

„Dan otvorenih vrata“

Potpredsjednici SDP BiH Enes Suljkanović  i Osmić Zekerijah,  generalni sekretar SDP BiH Irfan Čengić i predsjednik RO SDP BiH Doboj Alen Petković, u okviru kampanje „Naš odgovor“ na području RO SDP BiH Doboj, posjetili su OsO Makljenovac u Doboju, u čijoj organizaciji je održan „Dan otvorenih vrata“.

Nakon uvodnih riječi i tople dobrodošlice od strane domaćina predsjednika OsO Makljenovac Hadžikadunić Izaima, u punoj sali zgrade MZ Maljkljenovac, u aktivnom razgovoru sa prisutnom delegacijom, članovi su dobili odgovore na sva postavljena pitanja, kako o aktuelnoj političkoj situaciji u oba entitea Bosne i Hercegovine tako i o budućim planiranim aktivnostima za Lokalne Izbore 2016.
Skupu su prisustvovali i članovi OsO Miljkovac na čelu sa predsjednicom Selmom Čabrić.

Nakon posjete OsO Makljenovac, generalni sekretar Irfan Čengić i potpredsjednik SDP BiH Enes Suljkanović posjetili su Gradsku organizaciju SDP BiH Doboj, gdje je održan sastanak sa članovima predsjedništva  i predsjednicima Osnovnih organizacija GO SDP BiH Doboj, na kojem je, uz pohvale Generalnog sekretara da je GO SDP BiH Doboj odgovorna i uređena organizacija, razgovarano o dosadašnjim provedenim unutarpartijskim aktivnostima, Strateškom planiranju i planovima za Lokalne izbore 2016.