SDP BiH
Armin Čolić

Regionu su potrebni mladi lideri koji ne gledaju u prošlost

U nedjelju je u Beogradu održana Konferencija Demokratske omladine kojoj je, uz druge goste iz regiona, prisustvovao i član predsjedništva Foruma mladih SDP BiH, Armin Čolić.

“Regionu su potrebni mladi lideri koji ne gledaju u prošlost, mladi lideri sa vizijom jednog potpuno drugačijeg sistema od ovoga u kojem danas živimo. Sistema koji će nagrađivati znanje, rad i trud i sistema koji će više cijeniti mlade sposobne ljude”, izjavio je Čolić.

Za predsjednika Demokratske omladine izabran je Velibor Pavlović, dugogodišnji član Demokratske stranke.

“Mladi nisu samo naša budućnost, mladi su i naša sadašnjost. Moramo im omogućiti da grade svoju budućnost na temeljima stabilne sadašnjosti koja u sebe uključuje jednu obećavajuću perspektivu”, rekao je novoizabrani predsjednik Demokratske omladine, Velibor Pavlović.

Pored izbora rukovodstva Demokratske omladine mladi iz regiona su razgovarali o akutelnim problemima mladih ljudi u zemljama biše Jugoslavije, kao i o rješenjima za te probleme.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu