SDP BiH
SDP BiH Unsko-sansko kantona

Čestitka povodom Svjetskog dana učitelja

Poštovane učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici, profesorice i profesori,
Svjetski dan učitelja koji se obilježava 5. oktobra, prilika je da se naglasi važnost vašeg rada i uticaja na obrazovanje a samim tim i razvoj cjelokupnog društva.

Prilika je to i da Vam se zahvalimo za trud i strpljenje koje nesebično ulažete prenoseći našoj djeci znanje i iskustvo, vodeći ih do novih vrijednih spoznaja, kako školskih tako i životnih, pružajući im mogućnost da usvajanjem potrebnih znanja i vještina grade zdrave temelje za sigurnu i sretnu budućnost.

Stoga Vam, u ime Kantonalne organizacije SDP BiH Unsko-sansko kantona i svoje lično ime čestitam Vaš dan i želim Vam puno uspjeha, kreativnosti i strpljenja u daljem radu.

Sretan Dan učitelja!

Predsjednik KO SDP BiH USK