SDP BiH
Sarajevo

Održan sastanak Foruma žena SDP BiH Novo Sarajevo

Večeras je u prostorijama Općinske organizacije SDP BiH Novo Sarajevo održan sastanak Foruma žena SDP BiH Novo Sarajevo na kojem su članice upoznate sa aktivnostima u općinskoj organizaciji. Dogovoren je plan aktivnosti Foruma žena SDP BiH Novo Sarajevo u narednom periodu, koji je usmjeren na podršku jačanju općinske organizacije, jačanju položaja žena i provođenju izborne konvencije.

Poruka sa večerašnjeg sastanka je, da ukoliko su žene jedinstvene, i samo ulaganjem u edukacije, položaj žena se može poboljšati.

Prisutne članice su minutom šutnje odale počast povodom godišnjice tragične pogibije Olge Sučić i Suade Dilberović.