SDP BiH
Stotine građana na druženju u Srebrenici

Otvorenje šetališta Guber privuklo brojne ljubitelje prirode

U Srebrenici je na šetalištu Guber priređeno druženje građana. Povod za druženje je bilo otvaranje šetališta Guber nakon uređenja koje je uz pomoć općine Srebrenica i UNDP-a radilo komunalno preduzeće “Polet“ u proteklim mjesecima.

Domaćin druženja su bili SDP BiH Srebrenica i direktor komunalnog preduzeća „Polet“ Hakija Meholjić, koji je istakao da je ovo prilika da se građani druže, razmjene mišljenje i pokažu da je i u Srebrenici lijepo.  Šetalište je napravljeno kao “park mira“ gdje svi ljubitelji prirode mogu uživati u ugodnoj šetnji ili rekreaciji.

Na šetalištu se okupilo nekoliko stotina građana koji su uz roštilj i druženje proveli ugodno vrijeme.

Druženju su prisustvovali i predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić i aktivisti iz Foruma mladih SDP BiH Sarajevo.